på svenska in english in russian
Storfinnhova gård | Yhteystiedot | Kuvagalleria

Jaa sivu Facebookissa

Ravintolapalvelut

Tilat

 

Navetan Ylinen on avara ja ilmava tila, joka muuntautuu monenlaisiin tarpeisiin. Maksimissaan voimme kattaa 120:lle hengelle. Navetan Ylisellä on  lava orkesteria, tanssia tai vaikkapa karaoke-esiintymisiä varten. Baarinpuolella katetaan usein seisova pöytä ja aamiainen tarjoillaan yleensä myös täällä.

     

Kesäkaudella Lammenrantasaunan terassi sovelutuu mainiosti vieraiden vastaanottamiseen ja tervetulijaismaljan nauttimiseen tai vaikkapa grillijuhlia varten. Terassilta aukeaa kaunis maisema lammelle ja Storfinnhova puutarhaan.

Metsäkylän Ritarisali vie ajatukset keski-aikaan. Maanalaisen graniittisen savusaunan välittömässä yhteydessä oleva Ritarisali on luonnollinen vaihtoehto kun halutaan  nauttia maittava illallinen saunan jälkeen. Ritarisaliin mahtuu 40 ihmistä ja tunnelmaa luovat meilikuvituksellinen valaistus ja ulkotulet.

 

Päätalon, Villa Axelin oleskelutilaa kaunistaa uljas vanha Skottilainen ruokapöytä mahtavine tuoleineen.  Tämä tila tuo erityistä arvokkuutta Villa Axeliin katettavalle illalliselle. Oleskelutila sopii pienelle intimille  8 hengen ryhmälle.

Villa Cecilia on sisustettu 60-luvun henkeen. Avarat tilat, kaunis takka ja 8 hengen ruokailuryhmä luovat miellyttävän ilmapiirin illanviettoon.

webdesign :: ADD