på svenska in english in russian
Storfinnhova gård | Yhteystiedot | Kuvagalleria

Jaa sivu Facebookissa

Ravintolapalvelut

Juhlat ja häät

Storfinnhova Gård soveltuu erityisesti suurten juhlien ja häiden viettoon. Puutarhamme, vanha kulttuurimaisemamme ja avarat Navetan Ylisen tilat luovat juhlille erityisen kauniit  ja toimivat puitteet.

Autamme hääpareja järjestämään tunnelmalliset talvihäät, nuppuiset keväthäät, kukkivat kesähäät tai värinkyllästämät syyshäät. Luomme yhteistyössä kanssanne häistänne juuri näköisenne ja autamme teitä järjestämään elämänne tärkeän päivän.


Häät Storfinnhovassa

Tervetuloa viettämään hääpäivänne kauniiseen maisemaamme!

Storfinnhova Gård soveltuu erityisen hyvin eri tyylien häiden viettoon. Puutarhamme, vanha kulttuurimaisemamme, Lammenrannan lumoava ympäristö, elämyksellinen ja maaginen metsänkylä jossa puron varrella sijaitsee maanalainen graniittinen savusauna ja Metsänhovi luovat juhlille kun juhlille erityisen kauniin ja toimivan miljöön ja puitteet.

Storfinhovassa autamme hääpareja järjestämään tunnelmalliset häät ympäri vuoden. Kynttilöiden valossa valkoiset talvihäät, nuppuiset vihreät keväthäät, kukkivat aurinkoiset kesähäät tai värin kyllästämät  kauniit syyshäät.

Tilojamme ovat monipuolisia ja tyylillään erilaisia. Pystymme muokkaamaan niitä palvelemaan monta eri tyyppistä ja kokoista hääseurueita.

Navetan Ylinen on kuvauksellisesti kun otettu mielikuvasta, perinteisestä maalaishäästä jossa on runsaasti vieraita, hienoisen tervan tuoksu, maittava buffet pöytä ja kesäkukkia pitkillä pöydillä. Navetan Yliseen mahtuu noin 120 vierasta ja siinä on lava joten tanssit ja muu ohjelma hääkakun jälkeen onnistuu huoletta siellä.

Kesäkaudella Lammenrantasaunan terassi soveltuu mainiosti vieraiden vastaanottamiseen ja tervetuliaismaljan nauttimiseen. Terassilta aukeaa kaunis maisema lammelle ja Storfinnhovan puutarhaan. Kesähäille (säävarauksella tietenkin) Lammenranta sopii erityisen hyvin ja vieraat voivat liikkua ja oleskella lampeen ympärillä. Sopiva määrä häävieraita Lammenrannan maisemissa olisi enimmillään 120.

Metsäkylän Ritarisali vie ajatukset keski-aikaan. Maanalaisen graniittisen savusaunan välittömässä yhteydessä oleva Ritarisali on luonnollinen vaihtoehto kun halutaan nauttia hääillallista tilassa jota todella poikkeaa perinteisestä häätilasta. Ritarisaliin mahtuu 40 ihmistä ja tunnelmaa luovat meilikuvituksellinen valaistus, omanperäiset tuolit, paljaat puupinnat pöydissä ja ulkotulet jotka valaisee koko Metsänkylän. Jos saunominen on teille mielekästä, niin saunominen meidän maanalaisessa savusaunassa, jossa soljuva metsäpuro kulkeutuu osaksi saunan läpi, on elämys jota vieraitanne ei ensisijassa unohda.

Hääjuhlan yksi tärkeimmistä yksityiskohdista on tietenkin hääillallinen. Hyvänmakuista, kauniisti aseteltuna, buffetina tai tarjoiltuna, miten vaan, niin se on yleensä juhlan tunnelmaa ajatellen erittäin tärkeässä roolissa. Jokaisella on tässä omat ajatukset siitä miten sen pitää toteuttaa ja päivähän on teidän joten kuuntelemme tarkasti kaikki teidän toivomuksia ja toteutamme sen jälkeen ajatuksenne yhdessä. 
 

Esimerkkejä häämenuista

Herkkupöytä • 56€

 • Papupaté, lohikääryle siianmädillä, toast skagen, toast savuatetulla lohella ja kananmunasekoituksella
 • Toast ja ankanpaté, petit choux juustotäytteellä, riistapaté mustaherukkahyytelöllä
 • Porkkanaterrine pinjepähkinävinegrette, perunajuustoterrine tillihyytelöä, pikkubliniit kylmäsavustetulla lohella, mädillä ja sienisalaattilla
 • Marinoituja vihanneksia ja bulgursalaattia, kolme erilaisia salaatteja kauden antimilla
 • Jälkiruoka herkkuja, maccarones (ranskalaisia pikkuleivoksia), marjasalaattia,  suklaamousse
 • Kaksi lasia kuohuviiniä (tai muu vastaava juoma)

 
Coctailpöytä • 33€

 • Sipulipiiras, feta-paprikapasteja, savustettua lohta, rieskakääryle graavatulla lohella, sillitoast,
  savustettua porsaanfilettä, maalaispaté, oliivejä, juustoa, leipävalikoima ja voita
 • Kauden marja kakku ja kahvi/tee

 
Barbeque Illallinen Metsänhovissa • 34€

 • Alkupöytä, erilaisia salaatteja, oliivejä, juustoa, savustettua kala, savustettua kinkkua, kastikkeita, leipävalikoima ja voita
 • Parilasta, lohta, makkaraa, kanaa, vihanneksia ja perunaa        
 • Kakku ja kahvi/tee

Luomme kanssanne häistänne juuri näköisenne ja autamme teitä järjestämään elämänne tärkeän päivän.

Meille, Storfinnhovan henkilökunnalle, on kunnia olla mukana järjestämässä juuri Teidän Häät

webdesign :: ADD